RU  UA

Росіяни придумали черговий "аналоговнєт" від українських дронів: в ЗСУ розповіли про ноу-хау

Російські окупанти вигадали чергове "ноу-хау", за допомогою якого вони намагаються захиститися від українських дронів – вони накривають танки залізним захистом, схожим на труну.

Про це в ефірі Апостроф TV розповів Сергій Воронов, офіцер "Легіону Свободи".

За його словами, ворог продовжує активно наступати у напрямку Красногорівки та Новомихайлівки, у тому числі із застосуванням бронетехніки, яку "вони намагаються "розвивати" якимись кустарними методами".

"Вчора в районі Красногорівки побачили чергове "чудо" російської кустарної модернізації, коли вони намагаються навішувати на танк додатковий захист, але так, щоб під цим захистом сховалися ще й десантники, які також гарно горять на нашій землі", - прокоментував офіцер.

Читайте також: Втрати РФ 2024 - скільки знищено військових РФ і техніки за 8 квітня - інфографіка

Він пояснив, що таким чином росіяни намагаються сховатися від FPV-дронів. Крім того, відомо від командирів та інших напрямах, що російські десантники дещо змінили тактику і тепер вони намагаються сісти на такі ось "захищені" танки й на них заїхати максимально близько до українських позицій.

"Вчора така спроба була заїхати до Красногорівки, але наші воїни там усі окупантів і поклали", - резюмував Сергій Воронов.

Про черговий "аналоговнєт" розповів та показав військово-політичний оглядач Олександр Коваленко.

За його словами, створення такого "творіння" сигналізує явний панічний настрій ворога.

"Не вперше вже помічаю, що, створюючи різного роду надбудови, прагнучи захистити танк від дронів, в рембатах РОВ не звертають увагу на обертання вежі. І справді, навіщо воно? Зменшення огляду, а часом істотне зниження мобільності", - наголосив він.

Раніше ми писали, що росіяни брешуть про "досягнення", підтримують ейфорію.

  • Вас може зацікавити:

”Отмашка” вже є: путінський генерал назвав наступну країну, на яку нападе Росія