RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Війна закінчиться на велике християнське свято: афонський монах отримав знамення про перемогу України

Прогнози щодо закінчення російсько-української війни дають на лише військові аналітики, але й астрологи, тарологи та провидці - афонський монах стверджує, що війна закінчиться на велике християнське свято.

Про це йдеться на YouTube-каналі "Український молитовник".

Зазначається, що старець Геронтій, що мешкає на священних горах Афону, у момент божественного одкровення побачив знамення, "що об'єднало небо та землю".

"Це видіння стало явищем, яке невидимими нитками зв'язує наші випробування з майбутнім світлом Перемоги. Світло, що з'явилося йому серед молитов і посту, вказало на особливий день - велике християнське свято: в цей день війна, що охопила наші серця та домівки, прийде до кінця", - йдеться у відео.

Повідомляється, у це свято люди зазвичай відзначають перемогу добра над злом. А цього року дата буквально стане символом глобальнішої та значнішої перемоги - перемоги нашої нації у цій жорстокій війні.

Читайте також: Удар по ворогу буде раптовим: старець Захарій назвав рік закінчення війни в Україні

"Такий збіг дат не є випадковим, а є знаком, що правда і справедливість відновлять своє домінування у світі, а наше горе перетвориться на радість", - так розповів сповнений благодаті та мудрості монах Геронтій, передаючи людям це послання.

За його словами, кожен отримає по заслугах. Зокрема, українців чекає винагорода у вигляді миру за незламність їхнього духу, віру та твердість. Монах закликав всіх вірян об'єднати свої молитви у цей великий день, щоб спільними зусиллями прискорити пришестя миру та спокою.

Монах Геронтій наголосив на важливості єднання всіх українців, бо саме в ній ключ до кінцевої Перемоги. Він закликав кожного українця відчути глибокий зв'язок зі своїми воїнами на фронті, підтримувати їх не тільки зброєю, але й непохитною вірою та беззаперечною любов'ю

"Ця самовідданість нашого народу разом з мужністю і звитягою наших воїнів створюють незламний фронт, що неодмінно доведе до визначеного дня нашої Перемоги", - резюмував старець Геронтій.

Раніше ми писали, що за словами Влада Росса, перемир'я не буде, війна завершиться навесні.

  • Вас може зацікавити:

Небеса обіцяють перемогу України: пророцтво старця Христофора щодо закінчення війни