RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Небеса обіцяють перемогу України: пророцтво старця Христофора щодо закінчення війни

У 2024 році станеться низка подій, які відіграватимуть ключову роль для перемоги України над Росією: з'являться нові союзи та несподівані повороти у світовій політиці, які поставлять агресора в ізоляцію.

Таке передбачення зробив старець Христофор.

Читайте також: Це буде рік карми: нумеролог розповіла про місяць, який визначить долю України на 2024 рік

Відповідно до пророцтва старця, небеса відкривають обіцянку перемоги, але не без випробувань. Воїни, які стоять на передовій, здійснять відважні подвиги, які змінять хід війни. Союзники підтримають Україну не лише словами, але й міцними діями. Поставки зброї західних партнерів, рішучість і стратегічна підтримка стануть ключовими у спільному поході до перемоги.

За словами Христофора, ворог, осліплений жадобою і злістю, зазнає великий втрат, а його плани розвіються як попіл на вітрі. Боже покарання обрушиться на агресорів у вигляді внутрішнього розколу та втрати підтримки серед народу. Втрати ж ворога на полях битв спонукатимуть їх до роздумів, але для багатьох це буде запізно.

Старець передбачає, що країни, які раніше стояли осторонь, прокинуться та приєднаються до коаліції проти несправедливості. В той же час в Росії громадські протести та внутрішні конфлікти почнуть підривати здатність до подальшої агресії. Невдоволення серед росіян та втрата віри в керівництво стануть початком кінця для їхньої несправедливої військової кампанії.

Нагадаємо, раніше ми розповідали про пророцтво карпатського мольфара Любомира стосовно закінчення війни.

  • Вас також може зацікавити:

Найкращий захист для військових: мольфарка пояснила як це зробити

Коли і яким буде кінець війни в Україні: пророцтво Ванги на 2024 рік

Карпатські мольфари розповіли, коли закінчиться війна в Україні: нові пророцтва