RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

Місцями будуть грози і нетривалі дощі: прогноз погоди на 7 травня

У вівторок, 7 травня, у низці регіонів можна чекати від погоди неприємностей у вигляді дощів та гроз. Температура повітря дещо знизиться.

Про це інформує Укргідрометцентр.

Читайте також: В Україні в травні випаде сніг: нові дати та карта погоди

Згідно з прогнозом синоптиків, після доволі тривалої сонячної і теплої погоди - 7 травня очікується хмарна погода з проясненнями. Із північного заходу в країну завітає атмосферний фронт, що принесе з собою короткочасні опади.

Невеликі дощі, подекуди з грозами, можливі у західних, північних, вдень і у центрі, Одеській, Миколаївській, Харківській областях. На решті території - сухо.

Вітер буде здебільшого південно-західного напрямку з переходом на північний, швидкість - до 12 м/с. Під час проходження атмосферного фронту можливе посилення вітру, через це вдень в Карпатах та на Лівобережжі країни можливі штормові пориви до 20 м/с.

Температура повітря почне дещо знижуватись. Зокрема, у нічний час буде на рівні +9...+14, а вдень - від +21 до +26 градусів.

На півночі, у більшості західних регіонів, на узбережжі морів температура опуститься до +17...+22. У Карпатах буде від +10 до +15 градусів.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Україну накриють дощі з грозами.

  • Вас також може зацікавити:

Найромантичніша пора року: яку погоду чекати у травні

Україну зачеплять грози в травні: дати і карта погоди

Дощів у Києві буде багато: календар погоди до початку червня