RU  UA  EN

Субота, 29 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 червня

Всі новини

Одеса пішла під воду після сильної зливи, синоптики прогнозують погіршення погоди

29 травня переважну більшість областей України накрили дощі та грози – опади не оминули й Одесу, де комунальники з самого ранку ліквідовують наслідки підтоплення. Дощі в області протримаються до ночі.

"Апостроф" зібрав інформацію про ситуацію в Одесі.

Читайте також: На Україну насувається 36-градусна спека: дати і карти погоди

Місцеві Telegram-канали повідомляли, що в Одесі від самого ранку працівники комунальної служби проводили ліквідацію підтоплень магістральних доріг – станом на ранок повідомляли про ускладнення руху на вул. Одарія, вул. Отамана Чепіги кут вул. Церковної, вул. Хімічній кут вул. Промислової.

Станом на 07:19 в мережі показали відео, наскільки сильно підтопило вул. Хімічну.


Вже станом на 09:00 ранку в Одесі було забезпечено проїзд на всіх магістральних вулицях міста, проте робота комунальників з ліквідації наслідків негоди тривала, зокрема відкачували воду та розчищали решітки колекторів і дощоприймачів.

Зауважується, що потужні дощові потоки рознесли вулицями міста багато дрібних гілок, листя, бруду та випадкового сміття.

О 09:00 ранку спостерігався ускладнений рух вулицями Одарія (Глухий міст) та Щоголєва (там працювала спецтехніка). Що стосовно вул. Хімічна/Промислова – там вода спадала, транспорт почав рухатися в обидві сторони.

Зауважується, що вранці до ліквідації наслідків негоди залучили 47 одиниць спецтехніки та 329 працівників КП “Міські дороги”.


Погодний ресурс Ventusky повідомляє про те, що 29 травня опади продовжують панувати в Одесі, починаючи з самого ранку. Ближче до 15:00 дощі мають посилитись, варто також очікувати на грози. Подекуди опади перевищуватимуть 6.5 мм.

29 травня, 15:00

Ближче до 18:00 фронт зі зливами рухатиметься по Одеській області, накриваючи регіон рясними опадами та грозами. Лише ближче до ночі дощі мають зменшити свій вплив на Одеську область.

29 травня, 18:00

Нагадаємо, раніше ми повідомляли прогноз до кінця травня.

  • Вас також може зацікавити:

Дощі, грози і шквали: синоптикиня попередила про погіршення погоди

На Україну насувається пилова хмара з Середньої Азії

Справжнього тепла не чекати? Прогноз на літо-2024 від народного синоптика