RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

Всі новини

На Україну насувається грозовий фронт: де чекати погодного Армагеддону

Сильні опади накриють Україну 4 червня та триматимуться до наступного дня – дощі та грози накриють Правобережжя та протягом ночі на 5 червня "прогуляються" різними регіонами України.

Про опади найближчими днями розкаже "Апостроф", посилаючись на погодний ресурс ventusky.

Читайте також: Червень з рекордами: яка погода буде у перший місяць літа

4 червня, 15:00

Сильні дощі та грози завітають на захід України вже після обіду. Зокрема опади накриють Івано-Франківську та Закарпатську області, а також північний захід.

4 червня, 18:00

Вже ближче до вечора фронт з опадами накриє більшу частину Правобережжя – в центрі країни пануватимуть сильні зливи та грози. Опади подекуди перевищуватимуть 5 мм. Найсильніші зливи та грози в цей час будуть у Вінницькій, Житомирській, Хмельницькій, Рівненській та Тернопільській областях.

4 червня, 21:00

До дев’ятої вечора опади рухатимуться країною далі, охоплюючи все нові області – варто очікувати потужних дощів та грозу в Миколаївській та Одеській областях, а також в Кіровоградській та частково у Вінницькій областях. Загалом опади спостерігатимуться над більшою частиною Правобережжя України, окрім Карпатських гір, де дощі "візьмуть перерву".

5 червня, 00:00

В ніч на 5 червня опади сконцентруються на центральних областях, зокрема накриють потужними зливами та грозою Житомирську, Черкаську, Кіровоградську та Київську області, а також північ.

5 червня, 03:00

В нічні години потужний грозовий фронт пануватиме в столиці – Київ та область накриє справжній “погодній Армагеддон" з сильними зливами та грозами, подекуди опади сягатимуть 4 мм. На півночі та північному сході також "гулятимуть" грози з сильними дощами.

5 червня, 06:00

Ближче під ранок грозові опади перейдуть з Києва на північ та накриють Чернігівську область, частково – Полтавську та Сумську області.

Нагадаємо, раніше ми вже показували, як Київ потерпає від негоди.

  • Вас також може зацікавити:

Україну заливатиме дощами: яких примх погоди чекати 4 червня

На зміну Ель-Ніньо прийде Ла-Ніньо: метеорологи прогнозують кардинальні зміни клімату

Коли чекати найбільшої спеки: з’явився довгостроковий прогноз на літо