RU  UA  EN

Субота, 22 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 червня

Всі новини

Росіяни збільшили кількість штурмів: у ЗСУ назвали найгарячіші точки

Російські окупанти продовжують штурми позицій Сил оборони України: станом на день, 5 червня відбулося 54 бойові зіткнення.

Про це повідомив Генеральний штаб ЗСУ.

Читайте також: Україна взяла в полон одного з найпрофесійніших комбатів РФ: фото та відео

Противник активізувався у Харківській області та Покровському районі Донецької області.

На Харківському напрямку окупанти завдають авіаудари селами та містами з території Росії. Вони скинули 5 керованих авіабомб у районі Охрімівки, одну скинули на Вовчанськ.

На Куп'янському напрямку побільшало штурмів росіян. Противник сім разів атакував позиції Сил оборони в районі Сіньківки, Степової Новоселівки, Стельмахівки, Чернещини та Дружелюбівки. Також окупанти скинули авіабомбу біля села Нове.

На Сіверському напрямку окупанти продовжують штурмувати позиції ЗСУ у районах населених пунктів Верхньокам'янське, Виїмки та Роздолівка.

На Краматорському напрямку ворог використовує некеровані авіаракети у районі населених пунктів Північне та Дружба. Відбито атаки біля Іванівського, Кліщіївки, Андріївки.

На Покровському напрямку точаться бої в районі Новоолександрівки, Євгенівки, Новопокровського та Сокола. Ворог завдав авіаударів у районі населених пунктів Желанне, Карлівка, Новоселівка Перша.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що побратими розповіли, як потрапив у полон солдат Олександр Мацієвський, розстріляний росіянами за слова "Слава Україні".

  • Вас також може зацікавити

Сало по 270 грн, ковбаса і цукерки: чим годують в Україні російських військовополонених

Окупанти мучили до смерті полонених: нове розслідування ООН щодо злочинів Росії

Думав, що біжить до своїх: ЗСУ взяли окупанта в полон, епічне відео