RU  UA  EN

Вівторок, 18 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.25
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 червня

Всі новини

В Україні буде багато сонця і злив: прогноз синоптиків на вихідні

Синоптики прогнозують протягом вихідних, 15-16 червня, в Україні теплу погоду до +28 градусів, але місцями з рясними дощами. Сонячно та без опадів буде лише на заході країни.

Про це свідчать дані метеорологічного порталу Sinoptik.ua.

Читайте також: Справжнього тепла не чекати? Прогноз на літо-2024 від народного синоптика

Субота, 15 червня

Протягом 15 червня у Житомирській, Київській, Чернігівській, Луганській, Одеській і Запорізькій областях синоптики прогнозують короткочасні дощі. Водночас очікуються зливи з грозами у Херсонській, Миколаївській, Донецькій, Полтавській, Харківській, Кіровоградській, Сумській, Черкаській та Дніпропетровській областях. На заході країни буде суха погода.

Температура повітря у суботу вдень становитиме +26...+28 градусів у Херсонській, Запорізькій та Луганській областях, на решті території півдня та сходу країни буде +22...+25 градусів, а у центральних, північних та західних областях очікується +20...+23 градуси.

Неділя, 16 червня

На більшій території України 16 червня прогнозуються дощі, крім Закарпаття, Львівщини, Чернівецької, Волинської, Тернопільської, Вінницької та Івано-Франківської областей. На Рівненщині, Хмельниччині та Миколаївщини пройдуть невеликі дощі, а в інших областях - зливи з грозами.

Протягом неділі очікується до +24...+26 градусів по всій країні. Водночас на Сумщині, Чернігівщині, Харківщині, Полтавщині та Черкащині синоптики прогнозують +20...+22 градуси.

Раніше ми писали, коли до України повернеться "пекельна" спека.

  • Вас може зацікавити:

Магнітні бурі та полярні сяйва у червні: коли чекати

На зміну Ель-Ніньо прийде Ла-Ніньо: метеорологи прогнозують кардинальні зміни клімату

Аномальна спека і шалені зливи: синоптик дав прогноз по Україні до кінця червня