RU  UA  EN

Субота, 21 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05
Суспільство

Новини

21 вересня

Всі новини

Напад на військового у Дніпрі: що говорить про ситуацію голова МВС

Голова МВС Ігор Клименко відреагував на інцидент з нападом на українського військового, коли той прогулювався з дитиною – вказав, що всі причетні понесуть відповідне покарання.

Про це в етері національного телемарафону повідомив глава МВС України Ігор Клименко.

Він відреагував на інцидент, наголосивши наступне:

"По-перше, не важливо що це за люди. У нас кожен громадянин має відповідати перед законом. Вчора було відкрито два кримінальних провадження - нанесення легких тілесних ушкоджень і незаконне позбавлення волі".

Клименко вказав, що причетні до нападу повинні понести відповідне покарання. Додав: військовий, на якого було скоєно напад під час прогулянки з немовлям, перебуває у нормальному стані.

Варто принагідно нагадати, що 20 червня група невідомих людей в балаклавах напали на українського військового, колишнього бійця спеціального підрозділу Kraken Дмитра Павлова, коли той прогулювався з немовлям. Невідомі чоловіки вирвали маленьке немовля з рук чоловіка, а самого постраждалого скрутили, повалили на землю та почали бити. Наразі поліція розслідує інцидент.

У Telegram-каналах писали, що до інциденту причетна охорона народного депутата Миколи Тищенка, з яким Павлов мав суперечку.

Раніше "Апостроф" також писав, що на Львівщині на працівника ТЦК, коли той супроводжував військовозобов’язаного на проходження військово-лікарської комісії, напали та вдарили важким предметом, внаслідок чого співробітник отримав закриту черепно-мозкову травму.