RU  UA  EN

Неділя, 7 липня
  • НБУ:USD 40.35
  • НБУ:EUR 43.25
НБУ:USD  40.35
Суспільство

Новини

6 липня

Всі новини

Притула надав свою версію щодо зволікання із поїздкою Залужного в Британію

Волонтер та засновник благодійного фонду Сергій Притула розповів про свою версію щодо поїздки колишнього головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного до Великої Британії.

Про це волонтер Сергій Притула розповів у інтерв’ю для "Української правди".

На запитання, як Сергій Притула поставився до того, що президент України Володимир Зеленський відправляє послом у Велику Британію Валерія Залужного, натякаючи на своєрідне "політичне заслання", Притула відповів наступним чином:

"А чого ні? Його ж не в кайданках туди повезли. Такі речі відбуваються за спільною згодою… Очевидно, була не одна розмова перед тим, як було прийнято обопільне рішення".

Далі інтерв’юер зауважив на тому, що інформація про призначення Залужного послом у Великій Британії з’явилася ще навесні, проте ще наприкінці червня він перебував в Києві, волонтер Сергій Притула жартома висунув свою версію цього:

"Дуже важко квитки дістати. Цей потяг "Київ-Варшава", можна з розуму зійти. Якщо о восьмій ранку за 20 днів не купиш, то до обіду там вже нічого нема".

Раніше Сергій Притула також розповів, що винищувачі F-16, які вже цього літа мають почати надходити до України, потребуватимуть захисту, адже стануть ціллю номер один для противника. З огляду на це волонтер вважає, що літаки не зіграють вирішальну роль та "не будуть панацеєю".