RU  UA  EN

Пʼятниця, 20 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.70
НБУ:USD  41.10
Суспільство

Новини

19 вересня

Всі новини

При спробі втекти до Молдови затримали 17 ухилянтів

На Вінничині співробітники ДПСУ попередили спробу незаконного перетину кордону до Молдови – 17 чоловіків намагалися виїхати з України, скориставшись послугами анонімного телеграм-каналу.

Про це йдеться в повідомленні на сайті ДПСУ.

Прикордонники повідомляють, що співробітники оперативних підрозділів Могилів-Подільського та Подільського прикордонних загонів у рамках відкритого кримінального провадження попередили спробу незаконного перетину державного кордону двома групами осіб.

В ДПСУ розповідають деталі ситуації: на двох автошляхах у напрямку кордону з Придністровським регіоном Молдови вартові кордону зупинили три автомобілі. У двох легковиках, окрім водіїв, їхало 10 чоловіків, в іншому авто – водій та 4 пасажири.

"14 чоловіків з різних регіонів України скористалися послугами доставки до кордону інтернет-каналу, через який завчасно надсилались вказівки про маршрут, час і місце збору груп", – зауважується в ДПСУ.

Наразі до Нацполіції направили повідомлення щодо виявлення ознак злочину, передбаченого ст. 332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України. Були складені адмінпротоколи стосовно осіб, що намагались незаконно перетнути кордон. Слідчі дії у справі тривають.