RU  UA  EN

Середа, 18 вересня
  • НБУ:USD 41.07
  • НБУ:EUR 45.50
НБУ:USD  41.07
Суспільство

Новини

17 вересня

Всі новини

Ветеран ЗСУ пробачив ексраднику Стефанішиної образи

Ветеран ЗСУ Олексій Притула, який працює ветеринарним лікарем в Одесі, заявив про владнання конфлікту з ексрадником віцепрем’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольги Стефанішиної Вадимом Шевеленком.

Про це він повідомив в Instagram.

Йдеться про інцидент, коли посадовець нецензурно вилаяв його у ветклініці через те, що він не встав до його собаки. Чоловік не зміг це зробити через протезування обох ніг.

Відео конфлікту поширилось у мережі, за нього взялись правоохоронці. У підсумку на Шевеленка склали адмінпротокол за ст. 173 Кодексу про адміністративні правопорушення, а віцепрем’єрка з питань євроінтеграції Ольга Стефанішина його звільнила з посади радника.

Ветеран Притула у відеозаписі пояснив, що прийняв вибачення Шевеленка.Той розповів, що мав "нестабільний емоційний стан", адже переживав за собаку.

Також він повідомив, що ексрадник зробив донат у 400 тисяч гривень на лікування військових. На підтвердження цього він оприлюднив скриншот грошового переказу.

"Вчора (8 липня, - Апостроф) ми зустрілись, і людина виклала мені своє бачення ситуації. Без жодних виправдань, але доволі аргументовано. А також запропонувала свій варіант вирішення цього питання. Основний момент – це відсутність у конфлікті контекстів відношення до ветеранів та людей з інвалідністю. Цей варіант мене влаштував", – повідомив Притула.

Як повідомило видання "УП. Життя", ветеран зауважив, що попри це, заяву з поліції не забрав і чекає на засідання суду.

Раніше ми писали, що Вадим Шевеленко, який влаштував скандал із лікарем-ветераном в Одесі, потрапив до бази "Миротворець".