RU  UA  EN

Четвер, 19 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.70
НБУ:USD  41.10
Суспільство

Новини

19 вересня

Всі новини

Розкішне весілля українців в Італії вразило людей: наречена зреагувала на скандал

Розкішне весілля в Італії українки з Києва Ангеліни Терської, яке оцінили у 1 млн євро, викликало бурхливу реакцію у соціальних мережах.

Зокрема, подію обговорюють під постом у мережі Х, у якому поділились записом, як ведучий Максим Галкін співає українських пісень з "батальйоном Монако".

"На озері Комо збирають на ЗСУ, напевно. Яка краса. Аж сльоза потекла", "Одні в окопах, інші на веселусі", "Батальон Монако тоскує по неньці. Прямо сльози на очах", - пишуть коментатори.


Наречена Ангеліна Терська в історіях на своїй сторінці в Інстаграмі 12 липня зробила заяву.

"Дорогі та шановні журналісти, а також автори телеграм-пабліків. Ну, по-перше, дякуємо за таку увагу до наших скромних персон. По-друге, перед публікацією статей в газетах все ж таки радила б актуалізувати інформацію щодо поданої теми. По-третє, ми не зірки, не держслужбовці і навіть не їхні діти, не блогери з мільйонною аудиторією, не живемо наразі в Україні, весілля святкували НЕ на території України, підтримуємо Україну (якщо не зрозуміло, то передивіться історії в збережених — попіклувалася про це заради вас), засуджуємо війну, ненавидимо росію, донатимо, віримо в Україну і плануємо повернутися. Так які до нас питання?)" — написала Терська.

Нагадаємо, що на весіллі Максим Галкін зміг вимовити "пароль українця".