RU  UA  EN

Пʼятниця, 20 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.70
НБУ:USD  41.10
Суспільство

Новини

19 вересня

Всі новини

Мати Миколи Тищенка знайшли біля метро в Києві – вона торгує шкарпетками

Матір народного депутата Миколи Тищенка, Жана, займається продажем шкарпеток та квітів біля метро у Києві. Виявляється, жінка хворіє на шизофренію і не спілкується із сином.

Про це йдеться у матеріалі "ТСН".

Так, журналістам вдалося розшукати матір українського одіозного політика та поспілкуватися з нею.

Жанна Тищенко розповіла, що в молодості працювала фотографом у будинку побуту, де керівником був її чоловік. Вона себе назвала "бізнесвумен" та "папарацці".

Зараз працює біля столичного метро Мінська, продаючи прямо на асфальті шкарпетки та букетики квітів лаванди. У неї діагностували шизофренію і хвороба прогресує. Син Микола обірвав з нею зв'язок.

Журналісти спитали про ситуацію із побиттям військового у Дніпрі. На що вона відповіла, що в курсі цієї історії, однак не хоче заглиблюватися в те. Сина назвала військовим і стала на його захист, стверджуючи, що він дуже розумний і завжди правий.

"А Коля не військовий?.. Да ви шо?!. Взагалі він і військовий теж, офіцер внутрішніх військ. І його стрижка… Побив військового, Коля побив. А він теж військовий, може десь він не згодний з ним був. Слухайте, той військовий і цей військовий – щось вони не домовилися до чогось... Я стежу, але не хочу дуже засмучуватись. Бо я знаю, що Коля завжди правий, завжди. Він – дуже вумна, досвідчена людина. І щоби не зробив – це все правильно", - додала жінка.

Нагадаємо, 3 липня Київський апеляційний суд залишив Тищенка під домашнім арештом у справі про незаконне позбавлення волі колишнього військовослужбовця у Дніпрі.