RU  UA  EN

Неділя, 22 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05
Суспільство

Новини

22 вересня

Всі новини

Сергій Притула та Олексій Гончаренко влаштували публічну сварку

Український шоумен та волонтер Сергій Притула та народний депутат від партії "Євросолідарність" Олексій Гончаренко влаштували публічну сварку.

Про це повідомляє "Апостроф", посилаючись на інформацію в мережі.

Як випливає з опублікованих повідомлень публічних осіб, Притула, який під час війни організовує збори коштів для купівлі необхідної техніки українським бійцям, зробив донат для свого Фонду в одну тисячу гривень.

Примітно те, що цю інформацію підхопили проросійський блогер Анатолій Шарій та нардеп Гончаренко, іронічно дорікнувши за суму донату на своїх сторінках у соцмережах.

Згодом шоумен вирішив прокоментувати їхні дописи, провівши аналогію між обома.

"Що спільного між Гончаренко і Шарієм окрім георгіївської стрічки в голові? Правильно - знецінення рутинного донату. Окрім грубих донатів розміром у сотні тисяч гривень (загалом у 2024 вже близько 2 млн грн), я, як і кожна нормальна людина, практикую ситуативні донати, з доступного на цей момент стану коштів на картці. Але Льоша і Толя вважають, що це погано. Цікаво, вони домовлялись про синхронність чи так співпало? Як гадаєте?", - йдеться у повідомленні Притули.

Згодом Гончаренко нецензурно висловився після такого порівняння і вирішив розкритикувати збори Фонду Притули.

"Б***дь, Сережка, ну цілий день думать про відповідь? Звільни ти своїх пріколістов. Дивись на майстер клас: Що спільного між притулою та секс-працівницею? Після зустрічі з другою у тебе залишиться на 900 гривень більше. Ну а якщо по фактам. То дійсно я знецінив допомогу ЗСУ", - йдеться у відповіді нардепа.