RU  UA  EN

Пʼятниця, 20 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.70
НБУ:USD  41.10
Суспільство

Новини

19 вересня

Всі новини

Настя Каменських після виступу з російськими зірками зробила голосну заяву

Українська співачка Настя Каменських після участи у фестивалі Laima Rendezvous у Юрмалі, на якому також виступали російські артисти, заявила, що ця сцена дала можливість нагадати про злочини росіян в Україні.

Про це вона написала на своїй сторінці в Instagram.

"Український день на фестивалі Laima Rendezvous подарував фантастичні враження. Під час виконання пісні "Я — Україна" відчула неймовірну підтримку аудиторії. Дякую за ваше тепло, бурхливі оплески та віру в Україну, за те що співали разом зі мною та проживали кожне слово. Це була справжня хвиля емоцій та єднання. Цей фестиваль став майданчиком для артистів з чіткою позицією, а сцена дала можливість ще раз нагадати про страшні злочини рф в Україні", - заявила Каменських.

Вона подякувала Лаймі Вайкуле "за привернення суспільної уваги до Україні, за людей, які прагнуть тільки нашої перемоги, і за меседжі, які лунали зі сцени".

"Якщо ми хочемо, щоб світ памʼятав про Україну, ми маємо використовувати подібні майданчики, де дії рф чітко називають війною, а всі учасники публічно підтримують українську позицію", - вважає Каменських.

Як повідомляв "Апостроф" на фестивалі у Юрмалі Андрій Данилко в образі Вєрки Сердючки заспівав російською мовою до співачки Алли Пугачової, яка сиділа у залі.