RU  UA  EN

Четвер, 19 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.70
НБУ:USD  41.10
Суспільство

Новини

19 вересня

Всі новини

"Путін - мертвий": Ігор Луценко про найцікавіший висновок з курської операції

Ситуація з курською операцією яскраво демонструє відсутність згуртованої реакції російської державної системи та говорить про те, що "Путін - мертвий".

Таку думку висловив військовий, політик, блогер Ігор Луценко у соцмережі Facebook.

Він зауважив, що нинішня ситуація дуже подібна до "маршу Пригожина на Москву".

"Що цікавого з нинішнім Курськом, так це якісна тиша перед операцією і демонстративне застосування реєстрових частин ЗСУ при атаках на територію РФ. Такого раніше не було. Навіть станом на зараз є уже важливий підсумок. Як і під час деяких попередніх рейдів на територію Московії, так і під час маршу Пригожина на Москву, відсутня належна і згуртована реакція російської державної системи", - написав він.

Військовий зазначив, що одна частина російського держапарату бреше, а інша намагається воювати, однак явно в неї немає належних сил. Команди зверху немає на це. Евакуації немає, цивільний захист не працює.

"Тому я погоджуюся, що Путін "мертвий". Вся його держава чекає на команди, а команди не йдуть і не йдуть. Це треба пояснювати усім, хто боїться Росії. Це було очевидно ще у минулому році, а нині - знову видно", - додав Ігор Луценко.

Раніше ми писали, що очільник Кремля Володимир Путін лише 7 серпня виступив із заявою про військові дії в Курській області РФ.

Також "Апостроф" опитав військових експертів про активні бойові дії у Курській області Російської Федерації, які там розпочалися 6 серпня 2024 року.