RU  UA  EN

Пʼятниця, 20 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.70
НБУ:USD  41.10
Суспільство

Новини

19 вересня

Всі новини

Звернення з криками та сльозами мешканців Курської області до Путіна вразило навіть росіянина

Жителі Суджанського району Курської області РФ записали звернення з проханням про допомогу до російського диктатора Володимира Путіна.

Відеозаписом поділився у соцмережі Х російський блогер Рустем Адагамов, який живе у Європі.

"На нашу землю зайшли іноземні війська з НАТОвською технікою. За кілька годин наше місто було перетворене на руїни. Наші чоловіки захищають Донбас, ми втратили будинки, ми втекли під обстрілами. Хочемо попросити допомоги, ми залишилися одні. Ми звикли до обстрілів, ми допомагаємо нашій армії з перших днів СВО. Ми залишилися з дітьми, без даху над головою, без грошей, у нас діти бояться спати, ми не можемо додзвонитися до близьких.

Володимире Володимировичу, скажіть своїм відповідальним за інформацію, щоб показували реальні дії. Це брехня, гинуть мирні жителі. Начальник генштабу доповів вам, що ситуація під контролем, але в Суджанському районі точаться сильні бої", - йдеться у зверненні.

Адагамов у підписі до відео вказав на інфантилізм росіян.

"Ми підтримали СВО, допомагали армії та допомагаємо, а тепер залишилися без усього, без грошей, діти бояться спати, поверніть нам наші землі". І ці дорослі на вигляд люди взагалі не розуміють причинно-наслідкового зв'язку того, що відбувається. Господи, ну який же інфантилізм, як вони взагалі живуть у світі, що їх оточує?", - написав він.

Як повідомляв "Апостроф", російська залізниця замість того, щоб безкоштовно евакуювати мешканців Курську, продовжує продаж квитків та призначила додаткові рейси.