RU  UA  EN

Пʼятниця, 20 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.70
НБУ:USD  41.10
Суспільство

Новини

19 вересня

Всі новини

"Операція ЗСУ у Курській області має страшну ціну": очільник Львова розповів про втрати

У Львові поховали одразу трьох військовослужбовців, які загинули, виконуючи бойові завдання, зокрема, у Курській області РФ.

Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий у соцмережі Facebook.

Посадовець наголосив, що просування українських сил має страшну ціну - втрата життів та горе сімей.

"Операція ЗСУ у Курській області має страшну ціну. Мусимо це усвідомлювати і пам‘ятати тих, хто її платить", - написав мер міста.

Так, львів'яни попрощалися з 30-річним Ігорем Северенчуком, який загинув під Курськом. У нього залишилися батьки, дружина, син та брат.

Також попрощалося місто з 43-річним бійцем Любомиром Крамарівським, який загинув у Сумській області. У нього лишилися батьки, вагітна дружина, однорічна дочка та брат.

Провели львів'яни в останню путь 44-річного Георгія Окула, який загинув у Луганській області. В нього лишилися матір, сестри, племінники та кохана.

"Усіх воїнів поховали на Личаківському кладовищі. Вічна Пам’ять Захисникам та найщиріші співчуття рідним та близьким", - додав Андрій Садовий.

Нагадаємо, раніше президент Володимир Зеленський, коментуючи операцію ЗСУ на території Росії, зауважив, що Україна таким чином захищає себе та життя своїх людей у прикордонних громадах.