RU  UA  EN

Пʼятниця, 20 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.70
НБУ:USD  41.10
Суспільство

Новини

19 вересня

Всі новини

Немає ресурсів: ватажки "ДНР" оцінили перспективи захоплення Донбасу

Серед ватажків "ДНР" лунають доволі песимістичні прогнози щодо захоплення усієї території Донбасу. Проте після подібних заяв вони раптом спішно закривають свої телеграм-канали.

Про це розповів український журналіст Денис Казанський.

Зокрема, ватажок бойовиків "ДНР" Олександр Ходаковський написав, що в Росії насправді нема ресурсів для повного захоплення всієї території Донбасу. Тоді як Авдіївка та Бахмут обійшлися надто дорогою ціною. Зараз російська армія виснажилася, тому під великим питанням, яким чином тепер відвойовуватиме територію України, яка "не факт, що хоче бути відвойована".

"Тут важливо розуміти, що з якогось моменту формула, що здійснюючи постійний тиск, ми виснажуємо їх швидше, ніж виснажуємося самі, перестала на цьому напрямі працювати", - йдеться у дописі окупанта.

Журналіст зауважив, що після такої публікації ватажку, напевно, дісталося від керівництва, адже одразу після цього написав, що взагалі припиняє вести телеграм-канал.

"Чергове підтвердження того, що наступ Росії на Донбасі дається їй дуже дорогою ціною", - додав Денис Казанський.

Нагадаємо, раніше ми писали, що російський диктатор Володимир Путін, очевидно, вирішив не кидати всі сили на відвоювання захоплених Силами оборони територій Курської області.