RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

29 вересня

28 вересня

Всі новини

Актор Артур Смольянінов вразив точністю висловлювання про війну

Російський актор Артур Смольянінов, який підтримує Україну, жорстко висловився про війну, назвавши ідіотами росіян, які її підтримують.

Про це він сказав в інтерв'ю Радіо Свобода.

"Не може бути нормальна людина за війну. Жодна. Бо війна — це лише смерть і більше нічого. Трупи, трупи, трупи, кров, кров, кров, кишки, г*вно і трупи. І більше нічого. І всі, хто сидять в окопах, питають: "Навіщо ми це робимо?". Заради чого? Кому потрібна ця війна? Ми знаємо кому. Але він в окопі не опиниться ніколи. А так, якби разок ракета прилетіла в лоб, все б одразу стало на свої місця", — сказав актор.

Смольянінов відзначив, що для багатьох росіян війна існує тільки в телевізорі.

"Ось так люди влаштовані — для них це картинки по телевізору, переможні реляції, паради, шестя, "ура-ура", якесь величчя. Чорт забирай, яке величчя? Що Росія дала світу за останні 30 років? Що вона створила? Не зруйнувала, а створила?... Крім бдищ-бдищ, "величчя-величчя", "розширяємось-розширяємось", "ми найкращі", "нас усі не люблять, нас принижують", "нас усі ненавидять". Хто? Підійдіть до дзеркала. Зупиніться, заспокойтесь, почитайте книжки, перестаньте займатися цією міфологією. Ідіоти, просто ідіоти", — заявив актор.

У мережі вразилися словами Смольянінова.

"Абсолютно точно все сказано... все до останнього слова! , - написали в соцмережі Х.