RU  UA  EN

Четвер, 12 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 44.90
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

12 вересня

Всі новини

Цифровізація ЗСУ: у Міноборони анонсували запуск нового застосунку

У Міністерстві оборони анонсували запуск нового мобільного застосунку, покликаного суттєво спростити життя українським ветеранам.

Про це розповів очільник Міноборони Рустем Умєров на сьомому Міжнародному ветеранському форумі, передає його пресслужба.

За його словами, країна рухається в напрямку цифровізації. Вже українцям доступний електронний військовий облік, застосунки "Резерв+", "Армія+". Наступним кроком стане запуск застосунку "Ветеран+" для надання державних послуг. Очікується, що новий сервіс зведе нанівець паперову бюрократію. Уряд вже працює над новою цифровою програмою.

Також Умеров розповів, що влада продовжує активно використовувати досвід країн G7 та G20 для покращення програми реабілітації. Функціонує Управління психологічної підтримки, запускають інфраструктурні проєкти (реконструкція шпиталів у низці міст).

Триває робота з громадами над проєктом "Безбар'єрність", щоб у ветеранів були рівні можливості з іншими громадянами.

"Завдяки ветеранам наша держава стоїть міцно у боротьбі за свою свободу. Разом ми будуємо майбутнє, де кожен ветеран відчує вдячність і турботу держави", - наголосив міністр.

Раніше "Апостроф" писав, що кажуть військові про застосунок "Армія+".