RU  UA  EN

Четвер, 19 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.55
НБУ:USD  41.10
Суспільство

Новини

19 вересня

Всі новини

«Терористи керуються не християнськими цінностями»: Епіфаній відреагував на масовану російську атаку

Тероризм є явищем, що не може бути виправданим. Терористи керуються не християнськими цінностями, не принципами моралі, але пристрастями: гнівом, заздрістю, нечутливістю, страхом та ненавистю.

Про це заявив предстоятель ПЦУ митрополит Епіфаній, коментуючи масовану російську атаку на Україну.

ині, коли ми протистоїмо країні-терористу, імперії зла, яка щоденно руйнує наші будинки, вбиває наших братів і сестер, найперше, що ми маємо протиставити злу – нашу єдність, силу та любов. Любов є руйнівною для зла, адже той, хто любить, не може бути байдужим. Доки ми любимо, ми допомагаємо одне одному, підтримуємо одне одного, плекаємо найкраще в собі та захищаємо своїх ближніх", - зазначив глава ПЦУ.

Митрополит Епіфаній переконаний, що вся міжнародна спільнота має дієво протистояти кремлівському тирану, його послідовникам і виконавцям злочинних наказів людиноненависницької ідеології «русского міра», що несе пряму загрозу, зокрема і ядерну, не лише Україні, а й всьому світові.

Як ми повідомляли, в понеділок, 26 серпня, внаслідок масованої атаки росіян загинуло щонайменше три людини. Є пошкодження будівель та енергетичної інфраструктури.