RU  UA  EN

Четвер, 19 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.70
НБУ:USD  41.10
Суспільство

Новини

19 вересня

Всі новини

ДСНС розкрили подробиці російського удару по Запорізькій області

Армія РФ вночі у вівторок, 27 серпня, завдала удару по Запорізькій області, в результаті якого є поранені та загиблі. Били росіяни зокрема по житлових будинках приватного сектору.

Про це повідомляють в ДСНС України.

Зауважують, що вночі війська РФ здійснили черговий масований обстріл міста Запоріжжя та Запорізького району. Ворог наніс 7 ударів по житлових будинках та цивільній інфраструктурі.

В ДСНС вказують, що в одному з районів міста сталося влучання по приватному сектору: "Рятувальники дістали постраждалих жінку та чоловіка і передали їх медикам. З-під завалів деблокували тіла чоловіка та жінки. Також надзвичайники загасили загоряння трьох будинків на загальній площі 400 кв.м".

За іншою адресою росіяни вдарили по приватному сектору, де сталося загоряння майстерні та автомобіля на загальній площі 150 кв.м. На місці рятувальники ліквідували загоряння. Проте через атаку постраждала жінка.

"Ще у двох районах міста та в одному із сіл Запорізького району сталося займання сухої трави та зелених насаджень. Рятувальники ліквідували займання. За однією з адрес внаслідок події постраждала жінка", - йдеться у повідомленні.

Голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомляв, що спочатку у лікарні перебувало четверо постраждалих. Вказав, що двоє людей - чоловік і жінка - загинули.

Проте пізніше він оновив інформацію та повідомив, що у лікарні померла літня жінка, яка отримала сильні опіки під час нічної атаки росіян на Запоріжжя:

"Її доставили до лікарні у вкрай важкому стані. Медики кілька годин боролися за її життя, але врятувати не змогли. Таким чином кількість жертв цієї атаки збільшилася до трьох. У лікарні залишається постраждалий чоловік з переломом кінцівки. Медики оцінюють його стан як стабільний середньої важкості. Ще двоє жінок після допомоги медиків відмовилися від подальшої госпіталізації".


Нагадаємо, раніше "Апостроф" писав, як президент України Володимир Зеленський відреагував на чергову масовану комбіновану атаку Росії, зокрема по Кривому Рогу, його рідному місту. Обіцяє противникові відповідь на цей та всі інші удари.