RU  UA  EN

Четвер, 19 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.70
НБУ:USD  41.10
Суспільство

Новини

19 вересня

18 вересня

17 вересня

16 вересня

Всі новини

Комік Редька образився на лайку від волонтерки Подоляк, яку він розлютив візитом у Суджу

Український комік Фелікс Редька, якй з'явився у зайнятій ЗСУ російській Суджі, образився на лайку від волонтерки Подоляк, яку він розлютив своїм візитом до російського міста.

Про це він написав на своїй сторінці в Telegram.

"Допоможіть розібратись. що це? твіт менеджерки благодійного фонду Притули, свідомої українки, освіченої людини, моральної авторитетки Меланії Подоляк. чат GPT попросили написати текст па варавскім панятіям, в стилі російського пахана з уральскої зони", - написав комік.

Меланія Подоляк - блогерка, волонтерка, дівчина пілота Андрія Пільщикова з позивним Джус, який загинув, була здивована візитом коміка до Суджі.

"На... ви блогерів пускаєте десь де бойові дії, ви вже зовсім ї...сь там всі, виженіть цього хайпожора опущеного редьку на... звідти, або мобілізуйте і поставте до роботи", - написала перед тим блогерка в мережі Х.

Раніше Редька пояснив, як потрапив у зайняту українськими військовими Суджу Курської області РФ. Він зазначив, коментуючи критиків у мережі, що у контрольоване українцями місто приїхав не "хайпувати", а робити роботу на кшталт кореспондентів, фотографів, гуманітарних служб, нагадавши, що має журналістську освіту.