RU  UA  EN

Середа, 18 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.55
НБУ:USD  41.10
Суспільство

Новини

18 вересня

Всі новини

«Тут останню ніч життя провів Кузьма»: Анатолій Анатоліч розповів про готель, в який влучили росіяни

Український ведучий Анатолій Анатоліч поділився власними спогадами, що пов'язані з готелем "Аврора", по якому в ніч на 27 серпня врадила російська окупаційна армія.

Про свої спогади він розповів на сторінці в соціальній мережі Instagram.

Анатолій Анатоліч розповів, що для нього особисто означає готель "Аврора", по якому в ніч на 27 серпня вдарили росіяни. Адже він народився у Кривому Розі, а тому під час своїх поїздок до міста часто зупинявся саме тут:

"Аврора. Кривий Ріг. Це не просто готель. Це важлива частина мого міста. Й мене також. Це перший крутий сучасний готель, який свого часу зʼявився в Кривому. Тут зупинялися всі зірки(і російські зокрема, які зараз відкрито підтримують війну)".

Ведучий згадує, що саме в цьому готелі свою останню ніч провів співак та композитор, лідер гурту "Скрябін" Андрій Кузьменко: "Тут свою останню ніч життя провів Андрій Кузьменко. Вранці він виїхав на Київ і…".

Розповідає Анатолій Анатоліч і про інші важливі події зі свого життя, пов'язані з цим готелем:

"Тут я селив друзів, які приїжджали в Кривий Ріг. Бо це на 95 Кварталі. В самому центрі. Тут я часто зупинявся, коли бував в рідному місті, номер в якому знято це відео був в епіцентрі удару. Він праворуч від фасаду".

Проте всі його спогади перебивають кадри, зроблені в ніч на 27 серпня, коли росіяни зруйнували готель:

"А на останніх кадрах мій Кривий Ріг цієї ночі. Знову загиблі. Знову терористи показують свою суть. Це вже не викликає подиву. Тільки злість і скорботу по людям".

Як повідомляв раніше "Апостроф", вночі 27 серпня Росія вдарила по готелю у Кривому Розі - є загиблі та поранені. Станом на ранок тривали пошуково-рятувальні роботи, під завалами шукали людей.