RU  UA  EN

Пʼятниця, 20 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.70
НБУ:USD  41.10
Суспільство

Новини

19 вересня

Всі новини

Рятувальники завершили розбір завалів у Кривому Розі

У Кривому Розі завершили пошуково-рятувальні роботи. Кількість загиблих внаслідок російського удару по готелю "Аврора" збільшилась до чотирьох осіб.

Про це повідомляють в Головному управлінні ДСНС України у Дніпропетровській області.

Рятувальники зазначають, що кількість загиблих у готелі Кривого Рогу зросла до чотирьох: "Вночі рятувальники деблокували тіло ще однієї особи. Таким чином, всього внаслідок нічного ракетного удару по готелю у Кривому Розі 27 серпня загинуло 4 людини та 5 постраждало".

Очільник ОВА Сергій Лисак повідомив: "Сьогодні в місті День жалоби. Щирі співчуття тим, хто втратив рідних та близьких".

Раніше "Апостроф" повідомляв, що кількість загиблих у готелі "Аврора" у Кривому Розі, по якому в ніч на 27 серпня завдала удару російська армія, становила троє осіб.

Готель був особливим місцем для багатьох українських відомих постатей. Зокрема український ведучий Анатолій Анатоліч поділився власними спогадами, що пов'язані з готелем "Аврора", по якому в ніч на 27 серпня врадила російська окупаційна армія. Він розповів, що саме в цьому готелі свою останню ніч провів співак та композитор, лідер гурту "Скрябін" Андрій Кузьменко.