RU  UA  EN

Четвер, 19 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.70
НБУ:USD  41.10
Суспільство

Новини

19 вересня

Всі новини

"Нею таки виявилася...": українці в Х висміяли хайп довкола деанону Klavdia Petrivna

Українські користувачі соціальної мережі Х (екс-Twitter) з гумором сприйняли деанон виконавиці Klavdia Petrivna на концерті в київському Палаці спорту.

В мережі вони запустили флешмоб з публікації з наступним текстом: "Таємнича співачка Klavdia Petrivna вперше відкрила обличчя. Це сталося під час дебютного концерту в Палаці Спорту. Співачка приховувала особистість від самого початку карʼєри. Нею таки виявилася …".

А далі підставляли прізвища відомих діячів, зокрема: політики Петро і Марина Порошенко, Юлія Тимошенко, нардепка Мар'яна Безугла, дружина екс-президента Людмила Янукович, шоумен Євген Кошовий, а також суддя, яка мобілізувалась, аби уникнути покарання за кермування напідпитку. Деякі варіанти відповідей були з цитатами, які б могли сказати зі сцени ці люди.

Наразі флешмоб ще триває.

Нагадаємо, раніше деякі користувачі соцмереж висловили своє невдоволення образом і зовнішністю Klavdia Petrivna під час концерту, де вона здійснила свій деанон. Нею таки виявилася 18-річна студентка зі Львівщини Соломія Опришко.