Лайм

«Вбрали, як 40-річну касирку»: Klavdia Petrivna наразилася на хейт через своє обличчя

Співачка Klavdia Petrivna на своєму концерті 31 серпня 2024 року в «Палаці спорту» в Києві нарешті відкрила публіці своє обличчя — народ відреагував по-різному.

Відео зі своїм обличчям співачка опублікувала на своїй сторінці в Інстаграмі.

Під цим постом вже сотні коментарів.

Один з коментарів із критикою на адресу Klavdia Petrivna вийшов в топи, зібравши понад 600 лайків.

«Образ невдалий підібрали. 18 років, а вбрали, як 40-річну касирку Галю з АТБ», — написав користувач never_______________mind.

Ще одна користувачка Інстаграма образилася, що Klavdia Petrivna відкрила своє обличчя саме на другому концерті в «Палаці спорту» 31 серпня, а не на попередньому там же — 30 серпня.

«Це таааакий гарний вчинок по відношенню до тих, хто був вчора на концерті, що всі маски зняті сьогодні, просто вау. Я просто в шоці від такої неповаги, оголосити концерт 30 першим, а кращим зробити другий. Круто. Клас. Дякую. Добре, що разом з масками одразу показали спражню натуру Клавдії і її ставлення до фанів, щоб не витрачати час й не слідкувати за нею далі», — написала natatelentiuk.

Але найбільше лайків зібрав коментар шанувальника співачки, який вирішив відповісти хейтерам.

«Для дівчини, яка вперше дає перший сольний концерт без досвіду, ще у Палаці спорту — це дуже круто. Нехай диванні критики спробують зробити щось своє, краще, а потім кажуть», — написав viktorostroukh, зібравши понад 1400 лайків.

Тільки-но Klavdia Petrivna відкрила обличчя, в ній впізнали 19-річну Соломію Опришко, яка народилася в селі Гірне у Львівській області.

Klavdia PetrivnaФото: instagram.com/klavdia_petrivna/

Як повідомляв «Лайм», розгадку, хто така Klavdia Petrivna, побачили ще у її кліпі на початку серпня 2024 року. До цього дівчина довгий час зберігала інтригу.

Новини партнерів

Читайте також