RU  UA  EN

Четвер, 19 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.55
НБУ:USD  41.10
Суспільство

Новини

19 вересня

Всі новини

"Наче з іншого світу": шеф-кухар Клопотенко "пройшовся" по російськомовних діячах

Шеф-кухар Євген Клопотенко у відповідь на питання, кому б він відмовив в обслуговуванні у власному ресторані, назвав низку російськомовних діячів української культури, зокрема Олю Полякову, Аню Алхім, Ані Лорак, а також політика Миколу Тищенка.

Про це він сказав під час подкасту NaBari.

Він уточнив, що Тищенко навідувався до його закладу в Полтаві, але він про це не знав. Також Клопотенко згадав конфлікт з Поляковою навесні, коли та відповіла на його слова, і знову повторив, що вважає її "дивною".

"Кому б я відмовив? Ну, Ані Лорак, але вона ж не в Україні зараз… Колі Тищенко, але він вдома. Він до речі був тиждень назад у ресторані, а я про це не знав, в Полтаві. Ані Алхім відмовив би, хотів би відмовити. Вона просто наче з іншого світу. Так само, як і Оля Полякова. Вони для мене однакові. Вона (Полякова) для мене дивна. Не те, що погана, не сказав би, що щось робить погане. Я її бачив разів п'ять. Це не мої люди. Алхім говорить російською мовою, і цей двіж все тягнеться. Я абсолютно за інші цінності, інші речі роблю, для держави", - зазначив кухар.

Причиною ймовірної відмови знаменитостям шеф-кухар назвав розбіжності в цінностях.

"Я би краще цього не хотів бачити, не хотів би цього знати… Люди, які кажуть "какая разница", не розуміють цінності України – мені з такими не цікаво", - зазначив Клопотенко.

Нагадаємо, навесні Оля Полякова назвала "знеціненням" і "дитячою позицією" слова Клопотенка на її адресу. Шеф-кухар тоді назвав її "дивною людиною" за її образ і меседжи, які вона транслює.