RU  UA  EN

Понеділок, 16 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  41.05
Суспільство

Новини

16 вересня

Всі новини

Київському ТЦК довелося «дати бій»

Для того, щоб зупинити спробу невідомих осіб потрапити на військовий об'єкт, що знаходиться під охороною, співробітникам Київського ТЦК в межах службових повноважень довелося застосувати фізичний вплив. За даним фактом призначено службове розслідування.

Саме так пояснили інцидент на Facebook-сторінці Київського ТЦК та СП.

Пресслужба ТЦК повідомляє, що вранці 6 вересня на збірному пункті Київського міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки невідомі особи спробували незаконно проникнути на територію об'єкта Міністерства оборони України, що знаходиться під охороною.

"Крім того, ті ж особи намагалися перешкоджати виїзду військової автомобільної техніки з території збірного пункту", - додають в ТЦК.

Військовослужбовці, "...діючи в межах своїх службових обов’язків та намагаючись уникнути серйозних наслідків", в межах службових повноважень застосували фізичний вплив та зупинили невідомих осіб – не дали їм протизаконно потрапити на військовий об'єкт, що знаходиться під охороною.

Пресслужба ТЦК зауважує, що за даним фактом призначено службове розслідування. В контексті цього співробітники центру комплектування та соціальної підтримки звернулися до громадян:

"Наголошуємо: під час дії правового режиму воєнного стану перешкоджання діям підрозділів Збройних Сил України може каратися відповідно до Кримінального Кодексу України. Керівництво Київського міського ТЦК та СП звертається до суспільства не піддаватися на провокації і не поширювати не перевірену інформацію".

Раніше "Апостроф" також повідомляв, що у Харківському обласному Територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки відреагували на появу відео у мережі з побиттям працівником ТЦК чоловіка. За цим фактом проведуть службове розслідування.