RU  UA  EN

Четвер, 19 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.55
НБУ:USD  41.10
Суспільство

Новини

18 вересня

Всі новини

Температура впаде до +9: Україну накриє хвиля похолодання

На наступному тижні Україна опиниться в зоні впливу холодного атмосферного фронту - в західних областях термометри впадуть до +9 +10 градусів.

Про це свідчать дані радару погоди Ventusky.

14 вересня західну частину України накриє дощовий фронт із заходу - очікуються сильні грози та зливи.

Впродовж доби грози і зливи також очікуються в Житомирській, Вінницькій, Рівненській, Тернопільській областях та у Чернівцях. Температура повітря утримається від +17 до +25 градусів, в горах до +13.

Вранці 15 вересня дощитиме на Житомирщині, Вінниччині, Миколаївщині, Одещині, в частинах Київської та Київської областей. Опади принесуть зниження температури повітря до +12 градусів на Львівщині, Тернопільщині, Буковині та Рівненщині.

Вранці 16 вересня дощовий фронт накриє центральні та південні області України, на Миколаївщині пройдуть сильні зливи, грози очікуються також на Одещині. Сильні дощі накриють центральні області - Вінницьку, Черкаську, Кіровоградську.

А в західних областях похолодає ще сильніше - вранці 16 вересня на Львівщині очікується всього +9, градусів, а опівдні в Тернополі буде не вище за +10 градусів.

Якщо вранці 17 вересня дощі вже майже припиняться по всій Україні, то похолодання в західних областях ще затримається. Там очікується на рівні +12 +13 градусів.

Нагадаємо, метеоролог Ігор Кібальчич прогнозує, що на тижні з 9 по 15 вересня в Україні різко зміниться погода - пройдуть дощі і похолодає.