RU  UA  EN

Четвер, 19 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.70
НБУ:USD  41.10
Суспільство

Новини

19 вересня

Всі новини

Чи правда Гарріс вдягнула на дебати навушники, стилізовані під сережки

Музикант Джонні Кінг звинуватив віце-президентку США Камала Гарріс, що вона на дебатах з Дональдом Трампом була у навушниках у вигляді сережок.

Про це він написав у соцмережі Х.

"Камала Гарріс на дебати із Дональдом Трампом вдягла сережки Nova H1 Audio, які є бездротовими навушниками. Ось чому вона безперервно робила нотатки ручкою під час дебатів, коли раніше було чітко домовлено, що нотаток не буде", - заначив музикант.

Згідно з правилами дебатів, обидва кандидати мали "стояти за трибунами протягом усього часу дебатів, і на сцені не буде дозволено будь-який реквізит або заздалегідь написані нотатки", що передбачає заборону використання навушників.

Відомо, що у навушниках від Nova Audio два динаміки розміщені за перлинами.

Вони використовують спеціальний спрямований звук для передачі аудіо вгору. Ця технологія накладає додатковий шар звуку в середу користувача, дозволяючи йому чути, що відбувається навколо і сам звук. Незважаючи на те, що самі навушники знаходяться за межами вуха, технологія допомагає іншим не чути того, що слухає користувач.

Журналісти Laptop Mag проаналізували фото, зазначивши, що у Гарріс давня традиція носити перли. Вони звернули увагу на світлину віце-президентки, зроблену на попередньому заході. На ній зображені ті ж сережки, як і на дебатах, які можна чітко ідентифікувати як не Nova H1 Audio Earrings.

Як повідомляв "Апостроф", однією з тем на дебатах Гарріс та Трампа була війна в Україні.