RU  UA  EN

Середа, 18 вересня
  • НБУ:USD 41.07
  • НБУ:EUR 45.50
НБУ:USD  41.07
Суспільство

Новини

17 вересня

Всі новини

Нардепа Куницького звинуватили у побитті людини в Києві

Народного депутата 9-го скликання від "Слуги народу" Олександра Куницького звинуватили у побитті хлопця на самокаті в Києві. Потерпілий звернувся до поліції.

Про це повідомляє "Апостроф", посилаючись на інформацію у мережі.

Водночас, правоохоронці столиці повідомили в офіційній заяві, не називаючи прізвищ, що обставини події за участі нардепа у центрі міста з’ясовують.

"До Печерського управління поліції надійшло повідомлення від чоловіка про побиття. Потерпілий зазначив, що його вдарив народний депутат України", - заявили у поліції.

Там додали, що зараз заявник перебуває в управлінні поліції, вже зареєстрували повідомлення про подію та проводять перевірку.

Сам нардеп Куницький записав відео, де розповів, що хлопець на самокаті під'їхав до нього та почав провокувати "дебільними питаннями". Він переконаний, що це було зроблено спеціально і людина просто хотіла "здійняти хайп".

"Просто звернулась до поліції, щоб сказати, що я її там вдарив просто, щоб хайпонути, зробити хайп в інтернеті", - повідомив він.

Відомо, що потерпілий збирався писати заяву в поліцію, щоб правоохоронці подивилися записи з камер спостереження.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у тимчасово окупованому Криму функціонують зарядні станції для електрокарів харківського заводу Autoenterprise, що пов’язаний з нардепом Куницьким.