RU  UA  EN

Середа, 18 вересня
  • НБУ:USD 41.07
  • НБУ:EUR 45.50
НБУ:USD  41.07
Суспільство

Новини

17 вересня

Всі новини

Оля Полякова розкрила сімейний зв’язок із загиблим на фронті сином головного рабина України

Чоловік української естрадної артистки Ольги Полякової, підприємець Вадим Буряковський, знав загиблого військового Матітьягу (Антона) Самборського ще дитиною.

Про це вона повідомила у соцмережі Інстаграм.

"Мій Вадик пам'ятає його ще хлопчиком. Його батько - дуже близька людина для нашої сім'ї. Це жахливо та несправедливо! Нехай горять в пеклі ці істоти, які вбивають нашу молодь, кращих людей. Вони і є справжніми нацистами! Нехай все закінчиться якомога скоріше найлютішою карою для усіх них", - написала співачка.

Відомо, що Антон Самборський був сиротою і його в 11-річному віці всиновила родина головного рабина Моше Реувена у 2002 році, давши нове ім’я.

Підліток прожив у його родині близько десяти років, а потім одружився і в травні 2024 року став батьком. Майже одразу після цієї звістки його призвали до армії. Після проходження короткого курсу навчання - відправили на фронт. Моше Реувен розповідав, що востаннє спілкувався з Матітьягу 17 липня, а 24 липня прийшло сповіщення, що він зник безвісти після чергового бою.

Нагадаємо, 11 вересня головний рабин України Моше Реувен повідомив, що втратив сина на війні. Церемонія прощання з Матітьягу Самборським відбулася 12 вересня в Центральній синагозі в Києві.

Також ми писали, що Полякова розповіла про 20-ту річницю весілля з чоловіком Вадимом Буряковським, яку відсвяткували 11 вересня.