RU  UA  EN

Пʼятниця, 20 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05
Суспільство

Новини

20 вересня

Всі новини

У ДПСУ попереджають про загрозу затримок на кордоні з Польщею: яка причина

Державна прикордонна служба попередила громадян про можливі затримки на кордоні з Польщею на пункті пропуску "Корчова – Краківець".

Про це інформує пресслужба ДПСУ.

Там зазначили, що ускладнення руху та триваліший час очікування у цьому пункті пропуску під час перетину кордону очікується через ремонтні роботи, які проводитиме польська сторона. Вони стартують з 23 вересня і триватимуть до початку листопада.

Поляки планують замінити асфальтне покриття у межах пункту пропуску "Корчова" на напрямку вʼїзду у Польщу.

"До уваги громадян, які планують перетинати кордон у пункті пропуску "Корчова – Краківець". За інформацією від польської сторони, з 23 вересня планується заміна асфальтного покриття у межах пункту пропуску "Корчова" на напрямку вʼїзд у Республіку Польща (виїзд з України) в зоні оформлення вантажних транспортних засобів", - йдеться у повідомленні.

Оскільки це може спричинити ускладнення руху та триваліший час очікування, громадян просять врахувати відповідну інформацію та, за можливості, обрати інші пункти пропуску для перетину державного кордону на цьому напрямку.

Раніше ми писали, що протягом наступних двох тижнів у пункті пропуску "Чоп – Захонь" буде частково обмежено рух легкових та вантажних транспортних засобів у напрямку виїзду з України.