RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

Всі новини

Хабарництво в "Енергоатомі": керівництво зробило заяву

В НАЕК "Енергоатом" підтвердили затримання директора з контрольно-ревізійної роботи Олександра Скопича за отримання хабаря. Це сталося за сприяння представників компанії.

Про це повідомила пресслужба "Енергоатома".

Так, посадовця затримали під час отримання неправомірної вигоди завдяки злагодженій роботі правоохоронців та працівників "Енергоатома".

"Одним із пріоритетів АТ "НАЕК "Енергоатом" є забезпечення дотримання норм чинного законодавства, зокрема в компанії діє політика нульової толерантності до корупції. І це стосується не тільки внутрішніх питань компанії, а й поведінки працівників поза межами службової діяльності", - заявили у компанії.

Встановлено, що затриманий хотів "посприяти" у вирішенні питання в іншій компанії, посилаючись на свої зв'язки. Він виступив посередником між підрядником і іншим підприємством.

Надалі тривають слідчі дії. В "Енергоатомі" обіцяють сприяти слідчим у проведенні якомога швидшого та неупередженого розслідування.

Нагадаємо, раніше журналісти-розслідувачі повідомили про те, що співробітники СБУ затримали топменеджера НАЕК "Енергоатом" за підозрою у вимаганні 100 тис. грн хабаря за "схеми" з поставками палива.