RU  UA  EN

Вівторок, 1 жовтня
  • НБУ:USD 40.90
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.90
Суспільство

Новини

1 жовтня

Всі новини

Росіяни відкрили вогонь по своїх солдатах, які намагалися здатися у полон

Під час чергового російського «камікадзе-штурму» поблизу Костянтинівки російські військові, яким вдалося вижити, вирішили здатися в полон, але були обстріляні своєю ж армією.

Про це пише BILD.

"На відео, знятому минулими вихідними, було зафіксовано черговий російський «камікадзе-штурм», під час якого українська сторона знищила три бронемашини, а більшість із приблизно 20 російських військових, які їх супроводжували, загинули. Після цього сім російських військових, яким вдалося вижити, вирішили зв'язатися з українською армією і здатися, використовуючи для цього український дрон. Це рішення, очевидно, було сприйняте російськими військовими як дезертирство", - розповідає видання.

Російська армія відкрила вогонь своїм солдатам. Повідомляється, що щонайменше двоє російських військових загинули. Про долю ще чотирьох нічого не відомо. Один військовий уцілів та продовжив рух у бік українських позицій.

«Для Путіна та його режиму людські життя нічого не означають, чи то росіяни, українці чи будь-хто інший», — резюмують у BILD.