RU  UA  EN

Пʼятниця, 11 жовтня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 44.60
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

11 жовтня

Всі новини

Росіяни вдарили по Харківщині: в ОВА розповіли про жертв

У п'ятницю, 11 жовтня, у Куп’янську Харківської області у результаті російського обстрілу загинув мирний мешканець. Ще кілька осіб отримали травми.

Про деталі чергової атаки розповіли в Харківській обласній військовій адміністрації.

Там зазначили, що росіяни вдарили по місту у другій половині дня. Від обстрілу загинув 67-річний чоловік, ще дві жінки постраждали.

"Ворог продовжує чинити терор мирного населення Харківщини. Близько 16:00 внаслідок обстрілу міста Куп’янськ загинув 67-річний чоловік. 76-річна жінка зазнала гострої реакції на стрес. Ще одна 68-річна жителька дістала акубаротравму, потерпілій надали допомогу на місці", – повідомили в адміністрації.

Жертв може бути більше, адже рятувальники продовжують розбирати завали на місці влучання. Попередньо - одна людина може перебувати у розбитій будівлі.

За даними прокуратури, сьогодні вдень від обстрілу загинув 38-річний чоловік. Ворожий дрон влучив у цивільне авто. Ще кілька людей отримали травми.

Нагадаємо, у ніч на 11 жовтня Росія здійснила масований комбінований удар по Україні, залучивши до повітряної атаки ударні БпЛА та ракети.