RU  UA  EN

Субота, 12 жовтня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 44.60
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

12 жовтня

Всі новини

Син доларової мільйонерки з Хмельницької МСЕК втратив роботу

Син керівниці Хмельницького обласного центру медико-соціальної експертизи Тетяни Крупи, яка зараз перебуває під вартою у київському СІЗО за підозрою у незаконному збагаченні, Олександр Крупа звільнився з посади начальника Управління Пенсійного фонду в Хмельницькій області.

Про це повідомляє "Суспільне Хмельницький" з посиланням на власні джерела.

Олександр Крупа написав заяву про звільнення з посади за власним бажанням. Наразі тимчасово виконує обов'язки перша заступниця Марія Квятківська.

4 жовтня працівники ДБР заявили про викриття керівниці Хмельницького обласного центру медико-соціальної експертизи Тетяни Крупи та її сина Олександра на незаконному збагачені. Під час обшуків у них знайшли лише готівкою майже 6 мільйонів доларів США.

Що відомо про Олександра Крупу

Одружений, має двох дітей.

У 2023 році на посаді начальника Управління Пенсійного фонду в Хмельницькій області він заробив 657 тис. 126 гривень.

У декларації за 2023 рік Олександра Крупи зазначено, що він та його члени сім'ї мають 3 квартири, 25 земельних ділянок, 5 житлових будинків та два — недобудованих, 4 садових (дачних) будинки.

В його власності чотири автомобілі: VOLKSWAGEN TOUAREG 2013 року, AUDI Q7 2016 року, BMW X7 2022 року, AUDI Q8 2021 року.

Як повідомляв раніше "Апостроф", фігуранткою гучної корупційної справи на Хмельниччині виявилась керівниця МСЕК, депутатка обласної ради від партії "Слуга народу" Тетяна Крупа.

Також ми писали, що українців вразило фото чиновника з пачками грошей, у якого вдома у Хмельницькому правоохоронці провели обшуки.