RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Радника Авакова ув'язали з жахливим ДТП у Києві: опубліковані фото

У Києві вранці 17 травня на Саперно-Слобідській вулиці сталося велике ДТП за участю "Хонди", що належить народному депутату, раднику голови МВС Антону Геращенку.

Про подію повідомляє портал ДТП.

За даними ЗМІ, водій автомобіля "Хонда Крос Тур", рухаючись від автовокзалу в бік Південного мосту, на мокрій дорозі не впорався з керуванням. Внаслідок цього автомобіль вилетів за межі проїжджої частини, зніс електроопору. Це призвело до того, що задня частина авто була повністю знищена.

Водієм виявився молодий чоловік 1992 року. Швидка допомога, що прибула на місце аварії, госпіталізувала потерпілого з політравмою, пошкодженням ноги і спини в лікарню №17. Пасажирів в авто не було.

"Через годину на прес-конференції Аваков скаже що винен у всьому стовп, стояв су*а в недозволеному місці", "Бумеранг злегка помилився", "Напишуть, що був замах або щось в цьому дусі", - пишуть користувачі в коментарях до публікації на сторінці журналіста порталу Влада Антонова у Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", раніше журналісти дізналися про вартість ще одного автомобіля, на якому охоронець позаштатного радника голови МВС, народного депутата Антона Геращенка возить свого шефа на роботу.