RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

​З'явилося відео з місця захоплення заручників у Москві

В інтернеті з'явилося відео, зняте за адресою вулиця Першотравнева, 5, в Москві, де сьогодні ввечері були захоплені шестеро заручників.

Відеоролик був опублікований на YouTube ввечері 18 травня.

"Я вийшов з цього будинку, де знаходиться відділення "Московського кредитного банку", намагався сісти в машину. Все оточено, співробітники Омону в бронежилетах, касках. Один із співробітників сказав мені, що в будівлі банку знаходяться бандити, імовірно, група. Будівля оточена. Проводяться заходи по їх затриманню. Рух в обидві сторони паралізовано. Пробка вже до "Электрозаводской", все стоїть", – повідомив слухач радіостанції "Говорить Москва" по імені Микита.

Life повідомив, що двоє з шістьох заручників були звільнені.

Незабаром стало відомо, що поліція звільнила п'ятьох людей, захоплених у банку МКБ на сході Москви. У заручниках можуть залишатися до трьох осіб, повідомляє РBА Новости з посиланням на столичне ГУ МВС.

Рух на вулиці Першотравнева перекрито. Підходи до будівлі банку блоковані поліцією, на місці також знаходяться машини "швидкої допомоги" і пожежні. Правоохоронні органи очікують результатів переговорів з злочинцем.

В 22:32 Лента.ру повідомила про ліквідацію нападника.

Як повідомляв "Апостроф", невідомий захопив у відділенні "Московського кредитного банку" шість чоловік. На місце подій виїхала поліція.