RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

В Одесі пройшов в'єтнамський "Майдан": опубліковані фото і відео

В Одесі 24 травня близько 200 представників в'єтнамської громади зібралися під стінами Одеської обласної прокуратури з вимогою покарати винних податківців, які вчора влаштували вчора у місті наліт на в'єтнамський квартал.

Як повідомляє "Думська", в ході мітингу учасники акції розгорнули великі транспаранти з написами "Президент допоможіть", "Прокуратура, будь ласка, врятуйте нас", а також дружно скандували "Допоможіть".

Повідомляється, що до протестувальників вийшов заступник прокурора Одеської області Артур Добросердов. Він попросив протестувальників написати заяву і пообіцяв об'єктивно розслідувати подію.

"Ми приймемо цю заяву, після чого слідчі опитають всіх свідків, і ми дамо об'єктивну оцінку того, що сталося",- заявив прокурор.

За словами адвоката в'єтнамської громади Олександра Нестеренко, після того, як звернення офіційно зареєстрували, мітингувальники погодилися розійтися по домівках.

"Ми вимагаємо, щоб всі оперативно-слідчі дії були проведені у максимально стислі терміни",- підкреслив адвокат.

Фото і відео: "Думська"

Як повідомляв "Апостроф", це вже не перше зіткнення між силовиками і громадою в'єтнамців у Одесі. У січні трапилися зіткнення між іммігрантами та бійцями спецпідрозділу "Альфа", які брали участь в операції СБУ.