RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Соцмережі шокувала історія про жорстоке поводження з дитиною в Одесі: опубліковано відео

Користувачів соціальних мереж шокувала історія про те, як в Одесі логопед під час заняття жорстоко поводилася з дитиною.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала мати хлопчика Ольга Кучеренко, розмістивши також відеозапис, зроблений прихованою камерою.

На ролику видно, як спеціалістка з виправлення дефектів мовлення, Єфименко Яна Степанівна, б'є дитину по обличчю, жбурляє на стілець та смикає.

"До неї ми майже впоралися з проблемою, досягли стійкої ремісії! Хотіли поліпшити дихальну техніку! Знайшли логопеда, в якої рейтинг 5 з 5, купа позитивних відгуків, 12 дипломів з різними техніками та методиками! На 3 хвилині уроку вона почала БИТИ дитину, жбурляти на стілець, човгати по кімнаті! Закривати рот і тримати, коли він намагався вибігти! Результат - малюк не міг сказати 10 хв ні слова, а потім почав заїкатися ТАК, як ніколи раніше!" — написала мати дитини.

Її запис вже набрав у соцмережі більше 5 тисяч репостів.

Як повідомляв "Апостроф", у квітні користувачів соцмереж обурила заява росіянки Марії Сімович, в якій вона образливо відгукнулася про дітей бійців АТО.