RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

З'явилося фото вертольота, який розбився в Україні

У мережі опублікували фото вертольота, який сьогодні розбився біля села Іванівка в Хмельницькій області.

Знімок оприлюднила прес-служба Головного управління Національної поліції у Хмельницькій області.

"Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група Новоушицького відділення поліції. Встановлено, що вертоліт Robinson під керуванням 53-річного жителя Хмельницького окропляв місцеві поля в районі села Іванівка, що в 7-8 кілометрах від Нової Ушиці", — наголошується в повідомленні.

"За попередньою інформацією, вертоліт зачепився за лінію електропередач, ще деякий час маневрував, намагаючись уникнути аварії, але йому це не вдалося. У кабіні він був один. Наразі чоловік з численними забоями та підозрою на перелом госпіталізований до місцевої лікарні", — розповіли в поліції.

Фото Головного управління Нацполіції в Хмельницькій області.

"Подію зареєстровано в журналі єдиного обліку за ст. 276 "Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту" Кримінального кодексу України", — додали в правоохоронних органах.

Як повідомляв "Апостроф", 14 травня в Ленінградській області (РФ) сталася катастрофа вертольота марки "Єврокоптер", який впав в озеро, а за деякими даними навіть вибухнув.

Раніше в травні в Камчатському краї РФ впав вертоліт Robinson R44, внаслідок цього загинули всі три людини, котрі знаходилися на борту, в тому числі відомі місцеві бізнесмени.