RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Концерт "Океану Ельзи" в Одесі затьмарився неприємним інцидентом

В Одесі, 25 червня, перед концертом відомої української рок-групи Океан Ельзи стався неприємний інцидент: з-за утворилися в місті заторів деякі водії почали роз'їжджати по тротуарах, загрожуючи життю пішоходів.

Про це повідомила у своєму Facebook місцева мешканка Марина Газибар.

"Сьогодні в Одесі велика подія - концерт Океан Ельзи (пост був опублікований 25 червня - ред). У місті утворилися пробки, а наші бідні громадяни, які приїхали на машинах на море відпочивати, не захотіли стояти в пробці і вирішили "з дозволу поліції"(с) зняти шлагбаум біля ресторану "Хуторок" і покататися по пішохідній зоні, не соромлячись при цьому давити пішоходів, матюкатися і посилати всіх навколо", - обурюється Газибар і публікує фото і відео інциденту.

"Шановна Патрульна поліція Одеси, чому була допущена така ситуація? Чому на Трасі здоров'я в цей час не було жодного представника поліції? Чому не була забезпечена безпека пішоходів і інших спокійно відпочиваючих людей? Тепер у нас кожен може приїхати на ТЗ і, прикрившись словами "А мені поліція дозволила!", кататися по пішохідній зоні, куди їм треба? У якій ще європейській країні таке можливо?", - дорікає правоохоронцям одеситка.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі з'явилися яскраві фотографії з концерту "Океан Ельзи" в Одесі.