RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Бої під Дебальцеве: у Порошенка повідомили про нові відомості

Представник Адміністрації президента України з питань АТО полковник Андрій Лисенко розповів нові подробиці про великий бій, який трапився вчора між силами АТО і проросійськими бойовиками під Дебальцеве Донецької області.

Нові відомості Лисенко повідомив у ході традиційного брифінгу, передає "112".

За словами представника Адміністрації, бої в районі селища Логвиново на підступах до Дебальцеве тривали понад десять годин і були тяжкими, але не мали успіху - бойовики відступили в тил.

"Вчора різко загострилася обстановка на Світлодарській дузі. Одразу на світанку противник почав масований обстріл українських позицій з БМП, а потім з танків, мінометів і САУ. Вогонь противник коригував з допомогою БПЛА. Важкі бої на дорозі Бахмут – Дебальцеве між Дуганським і Логвиновим тривали близько десяти годин, агресивні дії противника не мали успіху – окупанти з ганьбою і великими втратами відступили в тил", - сказав Лисенко.

Нагадаємо, за свідченнями журналістів, вчора бойовики втратили цілий взвод після невдалої атаки на позиції сил АТО в районі Дебальцеве.

Як повідомляв "Апостроф", відомі українські блогери і журналісти повідомляли суперечливу інформацію про нібито просування сил АТО під Дебальцеве.