RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Звіряче побиття бійця АТО в Україні: з'явились нові подробиці та фото

Волонтер Ксенія Бикова розповіла нові подробиці щодо звірячого побиття бійця АТО в Горішніх Плавнях Полтавської області.

Про це вона написала на своїй сторінці в Facebook.

"В продовження історії про побитого атошника. На відміну від персоналу в приймальному покої, у відділенні до нього ставляться чудово. Уважні медсестри, проукраїнськи налаштовані, хороший лікар. Діма відчуває себе погано, але жартує, а значить, все буде окейно", - зазначила волонтер.

"Потерпіла" сторона, ті, які били та душили, зняли побої. І дали інтерв'ю кременчуцьким виданням та місцевому каналу. Тільки одна деталь, тільки не смійтеся. Там самки стверджують, що Діма на наступний день приїжджав з двома амбалами на разборкі. Один з амбалів я. Мій зріст 162 см, вага 56 кг. Ми дійсно проїжджали мимо двору, де його били, потрібно було взяти карту Діми, але не зупинялися. Сиділи біля двору дві тітки і вони бачили, що в машині три людини. Так я стала мордоворотом та амбалом", - розповіла Бикова.

Вона також опублікувала фото одного з нападників і бійця АТО в лікарні.

"На першій фотографії той чувак, що і кричав - "ах атошник? як задовбали ви, атошники", саме він почав бійку, він кричав, був бухий нормально. А на другій Діма, якого милі мешканці звичайно ж не душили", - написала волонтер.

Як повідомляв "Апостроф", у користувачів соціальних мереж викликала бурхливу реакцію новина про побиття бійця АТО.