RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

У мережі висміяли замах на Ківу

Колишній начальник Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції, а нині кандидат у народні депутати України Ілля Ківа 3 липня заявив про замах на нього.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби МВС.

"О 22:40 до головного управління Національної поліції України в Херсонській області звернувся кандидат у народні депутати України Ілля Ківа і повідомив про те, що його машину обстріляли невідомі кинули гранату, яка вибухнула. Наразі обставини інциденту розслідуються", - наголошується у повідомленні.

При цьому МВС виклало фото з місця інциденту.

Водночас популярний український блогер під ніком Антон Ходза висміяв це повідомлення.

"Чули, злочинний елемент в Херсоні намагався нашого дорогого товариша Ківу зрешетити з автомата? Але кулі відскакували від чавунної голови патріота. Тоді фашисти кинули гранату. Але і вона не взяла Залізного Іллю. Тоді з мухи шмальнули нелюди. Ківа зубами фугас зловив і виплюнув, сміючись ворогам в їхні погані пики. Тоді град прикотили і дали залп. Але ракети відскакували від залізних грудей, в яких б'ється серце палкого патріота. Завили вороги, закричали гидотні. Вирішили ядерною боєголовкою борця з грішниками прибити. Але прийшов двірник і всіх розігнав. Так в черговий раз Ілля Ківа героїчно поборов заздрісників і їх посіпак", - написав блогер.

Як повідомляв "Апостроф", у травні міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що перевів Іллю Ківу, звільненого з посади начальника Департаменту протидії наркозлочинності Нацполіції України, на роботу в Міністерство внутрішніх справ.