RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Соцмережі підірвала новина про заворушення на Донбасі

У користувачів соціальних мереж викликала хвилю обурення спроба жителів Торецька Донецької області блокувати переміщення по місту українських військових.

"Третій рік війни. Сотні загиблих. Тисячі поранених та покалічених. Мільйони людей змушені покинути свій дім. А в Торецьку сєпари блокують військову техніку", - написав на своїй сторінці у Facebook волонтер Роман Доник.

"Жоден з них не убитий, не поранений. Поліція каже, що це п'яні кримінальники. Я нічого не переплутав, сьогодні ж 16-й рік? І навіщо нам ці всі підрозділи Нацгвардії, з новими танками і повним фаршем? Київ захищати від протестів? Або все-таки підтримувати порядок у прифронтовій зоні? Ми здобули", - додав волонтер.

Як повідомляв "Апостроф", за словами начальника Головного управління Національної поліції Донецької області В'ячеслава Аброськіна, близько 100 осіб серед місцевих жителів, осіб, раніше судимих, які перебувають у стані алкогольного сп'яніння, серед яких були і жінки, спробували блокувати переміщення українських військових по місту.